"Nedelja socijaldemokratije"

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 07. 2011. | Komentara: 0

"Nedelja socijaldemokratije"

LSVBOLJEVCI - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević gostovala je trećeg dana kampa "Nedelja socijaldemokratije" koju organizuje Centar za studije socijalne demokratije, uz podršku Friedrich Ebert fondacije.

Sedlarevićeva je učesnike kampa upoznala sa radom Lige socijaldemokrata Vojvodine, a govorila je i o principima kojima se stranka vodila u periodu od dvadeset godina i privrženosti vrednostima socijaldemokratije. Osim razgovora o idealima socijaldemokratije, Maja Sedlarević je vreme u svom obraćanju posvetila i razgovoru o borbi protiv fašizma, kao jednom od glavnih ciljeva delovanja LSV.

Kroz diskusiju sa učesnicima i učesnicama kampa "Nedelja socijaldemokratije", moglo se čuti njihovo mišljenje o ideologijama koje su prisutne u Srbiji danas, o tome da li je proces tranzicije uopšte završen i koji su stavovi polaznika i polaznica kampa prema političkim partijama koje su prisutne. "Nedelja socijaldemokratije" je letnja škola na kojoj učestvuju članovi i članice omladina socijaldemokratskih i socijalističkh stranaka Zapadnog Balkana i mladi aktivisti i aktivistkinje nevladinih organizacija i sindikata. Cilj "Nedelje socijaldemokratije" je promovisanje ideja i vrednosti socijaldemokratije među mladima, kao i obuka u praktičnoj primeni političkih veština.  Ovo je šesta Letnja škola "Nedelja socijaldemokratije 2011" koja se održava u kampu u Nautičkom selu "Biser" u Boljevcima, opština Surčin, Beograd.

(BILSV, 04. 07. 2011.)
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Izađite na ponovljene izbore

U sredu, 01.07.2020. na 23 biračka mesta ponavljaju se izbori za poslanike Skupštine AP Vojvodine. 
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak glasao na izborima

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za narodnog poslanika ispred liste Ujedinjena demokratska Srbija Nenad Čanak iskoristio je danas svoje biračko pravo i glasao na biračkom mestu broj 180 u Novom Sadu.
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook