Nedimović da istraje u nameri da i NIS plaća ekološku taksu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 08. 2017. | Komentara: 0

Nedimović da istraje u nameri da i NIS plaća ekološku taksu

Novi Sad, 03. avgust 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je pokretanje upravnog spora protiv svih koji nisu plaćali ekološku taksu, uključujući i kompaniju NIS, početak dobre prakse stavljanja ove kompanje u ravnopravan položaj sa ostalima koje posluju na tretitoriji naše zemje.

LSV

Rešavanje situacije u kojoj NIS ekološku taksu ne plaća, od uvođenja tog nameta 2010. godine,  vratilo bi u državni budžet  1,5 miliona evra godišnje, za koliko je bio uskraćivan proteklih 7 godina.

LSV takođe najavljuje da će pratiti ishod ovog sudskog spora i izražava nadu da će ministar Nedimović istrajati u svojoj nameri da završi posao koji je započeo u prethodnom mandatu u Vladi kada je bio zadužen za ekologiju.

Ovaj korak učinjen ka kompaniji NIS smatramo najavom početka uspostavljanja adekvatnog odnosa Vlade, ka kompaniji koja je bila u povlašćenom položaju od početka svog delovanja, na osnovu ugovora koji nije štitio interese Srbije u odnosu na Ruske interese.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine





Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook