Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 18. 11. 2014. | Komentara: 0

Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

Novi Sad, 18. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita ko će da odgovara zbog prebijanja Raše Popova. Jer neko mora.

LSV

Pored maloletnika koji su ga pretukli, red je da se ispita i odgovornost nadležnog Centra za socijalni rad koji o njima vodi računa ili nadležnih u Ministarstvu koje vodi računa o radu tog Centra za socijalni rad.

Kako je inače moguće da posle dvadeset dana saznajemo iz medija da je Popov pretučen, da ti maloletnici do sada imaju više od 300 prijava zbog razbojništava i krađa, te da je jedan starac do sada preminuo nakon što su ga isto tako pretukli, a da su oni, ipak, bili na ulici i u prilici da nekoga napadnu.

Ovo je jedan od dokaza spirale ludila na koju LSV godinama upozorava. I krajnji je trenutak da neko za to imenom i prezimenom odgovara.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook