Nema više apriorne podrške LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 10. 2013. | Komentara: 0

Nema više apriorne podrške LSV

NOVI SAD, 25. oktobar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć na sednici Glavnog odbora LSV da nijedna politička organizacija u budućnosti ne može očekivati nikakvu apriornu podršku Lige.

LSV

Kako je rekao, takvu podršku LSV je pružala u vremenima kada je sa jedne strane bio rat, a s druge strane mir. Kada su sa jedne strane bili progoni, a sa druge strane čuvanje svojih komšija.

- Kada sa jedne strane imamo ubice, a sa druge strane žrtve, onda mi nemamo tu šta da  razmatramo. Onda se zna na kojoj smo strani. Ali sada, apriorne podrške više ne postoje – ukazao je predsednik LSV.

- Možemo ići samo na jedno, a to je šta je dobro za Vojvodinu. I, ako se složimo oko toga, mi ćemo podržati. Ako nije - nećemo podržati. Više nas ne interesuju programi stranaka ni njihove velike reči. Interesuju nas vrlo konkretna i oročena dela koja će pojedine stranke činiti i po tome ćemo ih ceniti – poručio je Čanak.

- LSV je odgovorna isključivo svojim članovima, građanima koji je podržavaju i dobrobiti svih građana Vojvodine. To je naša jedina obaveza – ukazao je Čanak.

Glavni odbor je sinoć zaključio i da Liga socijaldemokrata Vojvodine u predstojećem periodu posebnu pažnju treba da posveti razvoju svoje infrastrukture, uspostavljanju dijaloga i saradnje sa sindikatima, idejno bliskim nevladinim organizacijama, udruženjima građanki i građana i uglednim pojedincima i pojedinkama.

 

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook