Nema više apriorne podrške LSV

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 25. 10. 2013. | Komentara: 0

Nema više apriorne podrške LSV

NOVI SAD, 25. oktobar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć na sednici Glavnog odbora LSV da nijedna politička organizacija u budućnosti ne može očekivati nikakvu apriornu podršku Lige.

LSV

Kako je rekao, takvu podršku LSV je pružala u vremenima kada je sa jedne strane bio rat, a s druge strane mir. Kada su sa jedne strane bili progoni, a sa druge strane čuvanje svojih komšija.

- Kada sa jedne strane imamo ubice, a sa druge strane žrtve, onda mi nemamo tu šta da  razmatramo. Onda se zna na kojoj smo strani. Ali sada, apriorne podrške više ne postoje – ukazao je predsednik LSV.

- Možemo ići samo na jedno, a to je šta je dobro za Vojvodinu. I, ako se složimo oko toga, mi ćemo podržati. Ako nije - nećemo podržati. Više nas ne interesuju programi stranaka ni njihove velike reči. Interesuju nas vrlo konkretna i oročena dela koja će pojedine stranke činiti i po tome ćemo ih ceniti – poručio je Čanak.

- LSV je odgovorna isključivo svojim članovima, građanima koji je podržavaju i dobrobiti svih građana Vojvodine. To je naša jedina obaveza – ukazao je Čanak.

Glavni odbor je sinoć zaključio i da Liga socijaldemokrata Vojvodine u predstojećem periodu posebnu pažnju treba da posveti razvoju svoje infrastrukture, uspostavljanju dijaloga i saradnje sa sindikatima, idejno bliskim nevladinim organizacijama, udruženjima građanki i građana i uglednim pojedincima i pojedinkama.

 

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Ponedeljak, 06. 07. 2020. | Komentara: 0

Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo ćutanje nadležnih organa na sramno političko delovanje lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.
Saopštenja | Utorak, 30. 06. 2020. | Komentara: 0

Zašto u Vojvodini nema aerodroma?

Liga socijaldemorkata Vojvodine i Vojvođanski front izražavaju nezadovoljstvo zbog činjenice da na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine ne postoji ni jedan jedini aerodrom namenjen za komercijalne letove.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Izađite na ponovljene izbore

U sredu, 01.07.2020. na 23 biračka mesta ponavljaju se izbori za poslanike Skupštine AP Vojvodine. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook