Nema više apriorne podrške LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 10. 2013. | Komentara: 0

Nema više apriorne podrške LSV

NOVI SAD, 25. oktobar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć na sednici Glavnog odbora LSV da nijedna politička organizacija u budućnosti ne može očekivati nikakvu apriornu podršku Lige.

LSV

Kako je rekao, takvu podršku LSV je pružala u vremenima kada je sa jedne strane bio rat, a s druge strane mir. Kada su sa jedne strane bili progoni, a sa druge strane čuvanje svojih komšija.

- Kada sa jedne strane imamo ubice, a sa druge strane žrtve, onda mi nemamo tu šta da  razmatramo. Onda se zna na kojoj smo strani. Ali sada, apriorne podrške više ne postoje – ukazao je predsednik LSV.

- Možemo ići samo na jedno, a to je šta je dobro za Vojvodinu. I, ako se složimo oko toga, mi ćemo podržati. Ako nije - nećemo podržati. Više nas ne interesuju programi stranaka ni njihove velike reči. Interesuju nas vrlo konkretna i oročena dela koja će pojedine stranke činiti i po tome ćemo ih ceniti – poručio je Čanak.

- LSV je odgovorna isključivo svojim članovima, građanima koji je podržavaju i dobrobiti svih građana Vojvodine. To je naša jedina obaveza – ukazao je Čanak.

Glavni odbor je sinoć zaključio i da Liga socijaldemokrata Vojvodine u predstojećem periodu posebnu pažnju treba da posveti razvoju svoje infrastrukture, uspostavljanju dijaloga i saradnje sa sindikatima, idejno bliskim nevladinim organizacijama, udruženjima građanki i građana i uglednim pojedincima i pojedinkama.

 

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook