Nema više apriorne podrške LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 10. 2013. | Komentara: 0

Nema više apriorne podrške LSV

NOVI SAD, 25. oktobar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je sinoć na sednici Glavnog odbora LSV da nijedna politička organizacija u budućnosti ne može očekivati nikakvu apriornu podršku Lige.

LSV

Kako je rekao, takvu podršku LSV je pružala u vremenima kada je sa jedne strane bio rat, a s druge strane mir. Kada su sa jedne strane bili progoni, a sa druge strane čuvanje svojih komšija.

- Kada sa jedne strane imamo ubice, a sa druge strane žrtve, onda mi nemamo tu šta da  razmatramo. Onda se zna na kojoj smo strani. Ali sada, apriorne podrške više ne postoje – ukazao je predsednik LSV.

- Možemo ići samo na jedno, a to je šta je dobro za Vojvodinu. I, ako se složimo oko toga, mi ćemo podržati. Ako nije - nećemo podržati. Više nas ne interesuju programi stranaka ni njihove velike reči. Interesuju nas vrlo konkretna i oročena dela koja će pojedine stranke činiti i po tome ćemo ih ceniti – poručio je Čanak.

- LSV je odgovorna isključivo svojim članovima, građanima koji je podržavaju i dobrobiti svih građana Vojvodine. To je naša jedina obaveza – ukazao je Čanak.

Glavni odbor je sinoć zaključio i da Liga socijaldemokrata Vojvodine u predstojećem periodu posebnu pažnju treba da posveti razvoju svoje infrastrukture, uspostavljanju dijaloga i saradnje sa sindikatima, idejno bliskim nevladinim organizacijama, udruženjima građanki i građana i uglednim pojedincima i pojedinkama.

 

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook