Novi napad na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 12. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi napad na prostorije LSV

NOVI SAD, 12. januar - Noćas oko tri sata posle ponoći nepoznati počinioci su ciglom razbili staklo na ulazu u zgradu u kojoj je sedište Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i Gradskog odbora LSV Novi Sad.

LSVPolicija je obaveštena i izašla je na lice mesta.

Pored ovog, samo u prethodne tri godine zabeleženo je još 23 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.

Policija je svaki put  redovno obaveštena. Počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri nasrtaja na prostorije LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo, kao i svaki put do sada, poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook