Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 06. 12. 2019. | Komentara: 0

Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Novi Sad, 06. decembar 2019 - Lider Dveri i Saveza za Srbiju Boško Obradović je prošli put bojkotovao rad parlamenta tako što je išao u posetu Ruskoj Dumi, a juče tako što je u njega uveo delegaciju sa predstavnikom Krima.

LSV

Tim postupkom Obradović je istovremeno i promovisao koncept okupacije dela teritorije suverenih zemalja kao legalan politički metod i naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine.
Takav potez i politika ne treba da čude nikoga.

Boško Obradović je, podsetiću ako je neko zaboravio, onaj antievropejac koji je sa radikalima ometao govor Federike Mogerini.
Šta je sledeće? Da u parlamentu organizuje onaj ruski kamp sa Zlatibora? 

Potpuno je jasno da nema razlike između ovog Ljotićevca i eksponenta Putinovog režima u Srbiji i Miše Vacića ili Nenada Popovića.
Za nas su jednako neprihvatljivi i jedni i drugi.
 
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Kakva je to vlast za koju su paori najveći kriminalci?

NOVI SAD, 8. april - Liga paora Vojvodine ponovo pita - kakva je to vlast koja se prema vojvođanskim poljoprivrednicima ponaša kao da su najveći kriminalci? Koja drakonski sudi i zatvara ljude koji žive i hrane svoje porodice od poljoprivrede, a dva meseca ni reč ne progovara o preduzeću koje uzurpira 5.300 hektara zemlje u somborskom ataru?
Saopštenja | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Vojvodini potreban Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje

NOVI SAD - Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine prim. dr Radovan Latinović izjavio je danas, povodom Svetskog dana zdravlja da je u Srbiju ušlo 500 miliona evra, a da su efekti izostali. I dalje su duge liste čekanja na svim nivoima zdravstvene zaštite. Čeka se na lekarske preglede, dijagnostičke i terapijske procedure. Latinović navodi da se ovaj problem može rešiti na dva načina od kojih je jedan izgradnja Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Novom Sadu.
Saopštenja | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Dušan Bajić kandidat LSV za gradonačelnika Novog Sada

NOVI SAD, 6. april - Gradski odbor Lige socijaldemokata Vojvodine Novi Sad predstavio je danas kandidate za odbornike odbornice u Skupštini grada Novog Sada, a dugogodišnjeg direktora više gradskih preduzeća i iskusnog menadžera Dušana Bajića kao kandidata za gradonačelnika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook