Odbornici LSV u Kovačici neće učestvovati u radu lokalne skupštine

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 26. 03. 2019. | Komentara: 0

Odbornici LSV u Kovačici neće učestvovati u radu lokalne skupštine

Kovačica, 26. mart 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Kovačica  ni ovog puta neće učestvovati u radu sednice koja je zakazana za sredu, 27. mart, zbog nepoštovanja poslovnika Skupštine opštine Kovačica.

LSV

Ni ovog puta nije ispoštovan rok za sazivanje sednica SO Kovačica od 7 dana. Na ovaj način Srpska napredna stranka i dalje ponižava instituciju Skupštine opštine Kovačica kao i izabrane predstavnike građana.

I dalje nema prenosa sednica skupštine od strane televizije Opštine Kovačica koja je televizija svih građana, a ne samo vladajuće strukture tj. SNS.

LSV očekuje da vladajuća većine objasni zašto se ne emituju sednice SO Kovačica, zašto se glavni i odgovorni urednik stara o tome šta je važno, a šta nije za televiziju, kao i da li je važnije emitovati podršku predsedniku Srbije od strane SNS Kovačica od sednica skupštine Opštine Kovačica?

Očigledno da je televizija stavljena na stranu Srpske napredne stranke i očigledno je da je važno da se sakriju neke stvari od građana opštine kao na primer da je voda poskupela 100%, a građani su za to saznali tek ovih dana kada su im isporučeni računi. Oni sa pravom nezadovoljni, jer niko nije objasnio na osnovu čega je došlo do povećanja.

LSV smatra da je to učinjeno kako bi se mogle isplatiti plate novozaposlenim ljudima po komunalnim preduzećima koji su članovi SNS ili za troškove autobusa SNS koje te iste zaposlene pod pretnjom otkaza teraju na mitinge predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovakvo bahato ophođenje SNS prema institucijama je nedopustivo i odbornici Lige socijaldemokrata neće učestvovati u radu sednica dok se ovo ne promeni.

Šef odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini opštine Kovačica
Jan Gages
Saopštenja | Nedelja, 12. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: NE DISKREDITUJEMO DAČIĆA - OBJAVITI SPISAK DONACIJA

Posle reakcije Ujedinjene demokratske Srbije na izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića kojima na ciničan način komentariše ponašanje EU prema Srbiji i drugim zemljama u vreme krize, visoki funkcioner SPS Đorđe Milićević je optužio UDS da želi da diskredituje ministra Dačića.
Saopštenja | Subota, 11. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front predlaže rešenja za spas Fruške gore

Vojvođanski front  zahteva da nadležni organi što pre utvrde ko su uzročnici sedam požara na Fruškoj gori za manje od nedelju dana i to u vreme policijskog časa.
Saopštenja | Subota, 11. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS ZAHTEVA DA SE KONFERENCIJE ZA NOVINARE ODRŽAVAJU ONLINE

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, apeluje da Vlada Republike Srbije i članovi kriznog štaba omoguće novinarima u Srbiji da pitanja postavljaju online.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook