Oštra osuda napada na Čedomira Jovanovića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Oštra osuda napada na Čedomira Jovanovića

NOVI SAD, 17. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad huligana na predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića i zahteva hitnu reakciju svih nadležnih organa.

LSV

Budući da su huligani, prema prvim informacijama, napali Jovanovića u društvu navijača iz naše zemlje, za očekivati je da će istraga lako utvrditi identitet napadača i da će biti strogo sankcionisani za kukavički napad u gomili na čoveka u društvu supruge.

Bahatost „navijača“ i samozvanih „patriota“ je predugo tolerisana i sve više uzima danak. Ovo je još jedan dokaz da atmosfera nasilja prelazi svaku meru.

Samo u poslednje vreme, suočili smo se sa plakatima kojima se proziva predsednik Srbije, pretnjama predsedniku Vlade Vojvodine, grafitima sa pretnjama potpredsedniku republičke vlade, pretnjama dvojici poslanika LSV, kao i plakatima sa crnim spiskovima novinara i nevladinih organizacija.

Ako to nije dovoljno da u Srbiji konačno bude političke volje za obračun sa nasiljem, strahujemo od svega što nas čeka u budućnosti.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Sreda, 20. 01. 2021. | Komentara: 0

Rešenje je u regionalnom vodovodu za srednji i severni Banat

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da se danas navršava sedamnaest godina od kako je sanitarna inspekcija zabranila upotrebu pijaće vode u Zrenjaninu. Problem do dana današnjeg nije rešen, a čini se da će agonija još dugo trajati.
Saopštenja | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Samoproglašena tzv. prava opozicija odgovorna za svevlast Vučića

Kontinuirani napadi samoproglašene prave opozicije na Vojvođanski front i Ligu socijaldemokrata Vojvodine su izraz nemoći i pokušaj da se prikrije odgovornost ove grupacije za pogrešne poteze koje kao posledicu imaju ostvarivanje svevlasti Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera.
Saopštenja | Petak, 15. 01. 2021. | Komentara: 0

Zašto država ne kažnjava ekstremiste koji propagiraju mržnju?

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje reklamnu internet kampanju preduzeća „011 Shop“ kojom se, po akcijskim cenama, nude majice sa natpisom „Nož, žica“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook