Oštra osuda napada na Čedomira Jovanovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Oštra osuda napada na Čedomira Jovanovića

NOVI SAD, 17. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad huligana na predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića i zahteva hitnu reakciju svih nadležnih organa.

LSV

Budući da su huligani, prema prvim informacijama, napali Jovanovića u društvu navijača iz naše zemlje, za očekivati je da će istraga lako utvrditi identitet napadača i da će biti strogo sankcionisani za kukavički napad u gomili na čoveka u društvu supruge.

Bahatost „navijača“ i samozvanih „patriota“ je predugo tolerisana i sve više uzima danak. Ovo je još jedan dokaz da atmosfera nasilja prelazi svaku meru.

Samo u poslednje vreme, suočili smo se sa plakatima kojima se proziva predsednik Srbije, pretnjama predsedniku Vlade Vojvodine, grafitima sa pretnjama potpredsedniku republičke vlade, pretnjama dvojici poslanika LSV, kao i plakatima sa crnim spiskovima novinara i nevladinih organizacija.

Ako to nije dovoljno da u Srbiji konačno bude političke volje za obračun sa nasiljem, strahujemo od svega što nas čeka u budućnosti.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina može imati plate na nivou Slovenije

U vremenu kada cene rastu brže od plata i kada su poskupljenja muka svakog građanina Srbije, podvlačim neprihvatljivu činjenicu da je prosečna plata u Vojvodini 30 hiljada dinara manja od plate u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Promene u Vojvodini preduslov su za nužne promene u Srbiji

Vojvođani moraju da obezbede promene u Vojvodini koje će da garantuju stvaranje normalnog društva i normalne Srbije, a za to je potrebno izaći na izbore u nedelju, 17. decembra
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook