PIK prihvatila izbornu listu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.

LSV

- Naša lista će se i na biračkim listićima za pokrajinske izbore naći pod rednim brojem dva – rekao je tim povodom novinarima funkcioner LSV Branislav Bogaroški, koji je juče sa stranačkim koleginicama Majom Sedlarević i Aleksandrom Jerkov i predao listu sa sa 8087 potpisa podrške birača.

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i stranka Zajedno za Vojvodinu, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook