PIK prihvatila izbornu listu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.

LSV

- Naša lista će se i na biračkim listićima za pokrajinske izbore naći pod rednim brojem dva – rekao je tim povodom novinarima funkcioner LSV Branislav Bogaroški, koji je juče sa stranačkim koleginicama Majom Sedlarević i Aleksandrom Jerkov i predao listu sa sa 8087 potpisa podrške birača.

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i stranka Zajedno za Vojvodinu, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Promene u Vojvodini preduslov su za nužne promene u Srbiji

Vojvođani moraju da obezbede promene u Vojvodini koje će da garantuju stvaranje normalnog društva i normalne Srbije, a za to je potrebno izaći na izbore u nedelju, 17. decembra
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Pravednom raspodelom resursa možemo da rešimo problem zdrave pijaće vode i lekara u selima

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja na pokrajinskim izborima nastupa pod rednim brojem 13, u ponedeljak su građanima Kovačice i Zrenjanina predstavili program „Na ravne časti“, te se osvrnuli na konkretne probleme sa kojima se susreću u njihovim mestima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook