Pohapsiti pripadnike Obraza čim se okupe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 06. 09. 2015. | Komentara: 0

Pohapsiti pripadnike Obraza čim se okupe

Novi Sad, 06. septembar - Onoga časa kada se pripadnici "Obraza" danas nađu i okupe na Trgu republike bilo kojim povodom policija treba da ih pohapsi i procesuira, s obzirom na to da je rad te organizacije Ustavni sud zabranio pre tri godine zbog kršenja ljudskih prava i izazivanja nacionalne mržnje.

LSV
 
Potpuno je nedopustivo već to što tri godine nakon zabrane nesmetano i nekažnjeno nastavljaju gde su stali i ignorišu odluku Ustavnog suda, a već i sam pokušaj njihovog okupljanja na ulici je više od provokacije i države i svih nadležnih institucija.
 
Ukoliko to ne uradi, na policiji i nadležnim službama je da objasne zašto to nisu uradili. Jer, ako nešto što je zabranjeno deluje kao da nije zabranjeno, onda se u javnost šalje poruka da je u ovoj zemlji sve dozvoljeno, a to je već jako opasno.
 
"Obraz" i njihovi saučesnici iz još nezabranjenog pokreta "Naši" do sada su na ulice i u javni život Srbije uneli isuviše mržnje i rad takvih grupacija mora biti oštro sankcionisan za primer u svakoj zemlji.
 
Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Đorđe Stojšić



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook