Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.

Aleksandra Jerkov

Sigurno je da policija zna i ko su i gde su i šta sve planiraju.
To je na kraju i posao policije.

Srbija sebi više nikada ne sme da dozvoli sramotu da se ponovi napad na hrvatske ili navijače bilo koje druge nacionalnosti, kao što je to bio slučaj prethodne dve noći u Novom Sadu.

Zbog tog napada, građani Novog Sada se sada stide, a oni koji u njega dođu se plaše kako fizičkog obračuna sa huliganima, tako i da im neko sekirom ne polupa kola.

Očigledno je da su ti napadi bili vrlo dobro organizovani i zato nije dovoljno uhapsiti samo napadače, već insistiramo i na hapšenju njihovih stratega i organizatora.



Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Četvrtak, 02. 03. 2017. | Komentara: 0

Skupština da nastavi rad, a opozicija kontroliše izbore

Obustavljanje rada Parlamenta, tokom  izborne kampanje za predsednika Srbije, je potez kojim se ovo najviše zakonodavno telo potuno obezvređuje. Liga Socijaldemokrata Vojvodine oštro se protiv ovoj odluci predsednice Skupštine.
Saopštenja | Sreda, 01. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

Na sastanku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održanom povodom predsedničkih izbora u Srbiji, razgovaralo se o boljoj budućnosti Srbije posle izbora. 
Saopštenja | Utorak, 28. 02. 2017. | Komentara: 0

Novim ustavom naći demokratsko i trajno rešenje za Vojvodinu

Neizbežna i skora promena Ustava Republike Srbije mora biti iskorištena za nalaženje demokratskog i trajnog rešenja položaja Vojvodine u 21 veku. Liga socijaldemokrata Vojvodine se godinama zalaže i bori za takvu promenu Ustava Republike Srbije koja će omogućiti da Vojvodina ponovo odlučuje o svom ekonomskom razvoju, kao što je to ranije uspešno činila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook