Pred lice pravde izvesti i finansijere i nalogodavce huligana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 28. 09. 2014. | Komentara: 0

Pred lice pravde izvesti i finansijere i nalogodavce huligana

NOVI SAD, 28. septembar - Jako je važno što je država danas uspela da omogući poštovanje sopstvenog Ustava, garantuje bezbednost građana i njihovo pravo na slobodno okupljanje. 
I jako je dobro što, za razliku od nekih ranijih godina, Beograd nije razlupan niti su mu ulice krvave.

LSV
 
Uprkos paljenju gradskog autobusa, bacanju dimnih bombi na zgradu B92 i napadima na policiju, koji moraju što pre i što oštrije biti sankcionisani, ostaje jak utisak da horde huligana danas nisu izašle na ulicu.
 
Bez namere da umanjimo rad, organizaciju i rezultat MUP-a, činjenica je da su strateški organizovane i usmerene horde huligana kao po komandi ove godine izostale na barikadama.
 
Zato je pravo pitanje za sve eksperte, a naročito Ivicu Dačića koji je na čelu MUP-a proveo šest godina, kako je sve to ove godine izostalo? Da li je hordama sada neko rekao da se ne pojave?
 
Jedini način da se Srbija jednom trajno izbori sa nasiljem i organizovanim nacionalnističkim i ekstremističkim grupama jeste da budu izvedeni pred lice pravde zajedno sa svojim političkim inspiratorima, mentorima, finansijerima i nalogodavcima.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook