Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 14. 01. 2020. | Komentara: 0

Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

Novi Sad, 14. januar 2020 - Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa potpredsednikom LSV Robertom Kolarom prekrečili su danas grafit na Limanu u Ulici Drage Spasić, na kojem je pisalo „Čanka pod nož“.

LSV

Kao što smo već danas ukazali, fašistički grafiti na keju kod Spomenika žrtavama racije, zatim grafit kojim se veliča Dimitrije Ljotić dokazuju da fašisti sve češće gamižu noću po Novom Sadu.

Uvereni smo da ovaj grafit dolazi iz istih krugova.

Zato još jednom zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se najpre utvrdili vinovnici ovih grafita, a zatim i njihovi mentori.

Ako se na taj način Novi Sad ne obračuna sa fašistima i svima onima koji u 21. veku smatraju da političke protivnike treba zaklati, taj ljudski talog će se ohrabriti i izaći iz mraka.

Novi Sad će onda morati ponovo na ulicu, kao 7.oktobra 2007. godine, da ih tamo zaustavi.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Đurišić: Spisak svih donacija objaviti na zvaničnom sajtu Vlade

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije, na svom zvaničnom sajtu ili na drugi pogodan način, objavi spisak i vrednost donacija dobijenih od mnogobrojnih država i medjunarodnih organizacija kao podrška u borbi protiv pandemije korona virusa, kao i pregled onoga što je država kupila.
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DA SE PČELARIMA OMOGUĆI RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenim LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, traži od nadležnih državnih organa da omoguće pčelarima nesmetano obavljanje poslova.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook