Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 01. 2020. | Komentara: 0

Predstavnici LSV prekrečili grafit Čanka pod nož

Novi Sad, 14. januar 2020 - Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa potpredsednikom LSV Robertom Kolarom prekrečili su danas grafit na Limanu u Ulici Drage Spasić, na kojem je pisalo „Čanka pod nož“.

LSV

Kao što smo već danas ukazali, fašistički grafiti na keju kod Spomenika žrtavama racije, zatim grafit kojim se veliča Dimitrije Ljotić dokazuju da fašisti sve češće gamižu noću po Novom Sadu.

Uvereni smo da ovaj grafit dolazi iz istih krugova.

Zato još jednom zahtevamo hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se najpre utvrdili vinovnici ovih grafita, a zatim i njihovi mentori.

Ako se na taj način Novi Sad ne obračuna sa fašistima i svima onima koji u 21. veku smatraju da političke protivnike treba zaklati, taj ljudski talog će se ohrabriti i izaći iz mraka.

Novi Sad će onda morati ponovo na ulicu, kao 7.oktobra 2007. godine, da ih tamo zaustavi.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook