Preispitati Energetski sporazum sa Rusijom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 04. 09. 2015. | Komentara: 0

Preispitati Energetski sporazum sa Rusijom

Trebalo je šest godina da se jasno kaže da „Južnog toka“ nema, a sada je postalo jasno da nema ni velikog posla niti novih radnih mesta u Rafineriji nafte Novi Sad, kako je najavljivano kada je NIS poklonjen i kada su obećavani novi pogoni u Novom Sadu.

LSV

U međuvremenu, NIS i dalje vadi vojvođansku naftu i gas po najnižoj rudnoj renti u Evropi iz njiva i dvorišta porodičnih kuća.

Ako se ovako nastavi, ne treba nikoga da iznenadi ako prostor novosadske rafinerije bude, kao što su mnogi predviđali, puko skladište ili deponija ove kompanije.

Šta još treba da se dogodi da bi se shvatilo da je prodaja, odnosno poklanjanje NIS-a ruskoj kompaniji bio poslovni promašaj veka? Vojvodina i njeni gradovi i naselja od toga imaju samo štete i za to moraju biti obeštećeni.

Krajnji je trenutak da se preispita Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom

Poslanik LSV
u Skupštini AP Vojvodine
Robert Kolar



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook