Proglašena lista koalicije Vojvođanski front

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 03. 2020. | Komentara: 0

Proglašena lista koalicije Vojvođanski front

Novi Sad, 16. mart 2020 - Pokrajinska izborna komisija proglasila je listu koaliciju Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju za izbor poslanika u Skupštini AP Vojvodine. 

LSV

- Koalicija, koju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine, Zajedno za Vojvodinu, Vojvođanska partija, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Crnogorska partija i Demokratski blok, očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima - rekao je predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović.

- Već je godinu dana kako radimo kao Vojvođanski front. Radilo se puno na terenu, radilo se puno sada. Skupili smo potpise i Vojvodina je dobila listu gde njeni građani mogu da glasaju za nju. To je, svakako, lista Vojvođanskog fronta. Mislimo da ćemo na ovim izborima napraviti dobar rezultat, energija postoji, građani Vojvodine su pokazali da su spremni da nam daju podršku – kazao je Šućurović.

Predsednik Demokratske stranke Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov nakon predaje izborne liste je rekao da su oni i više nego zadovoljni.

- Nakon potpisivanja sporazuma pristupili smo prikupljanju potpisa. Relativno brzo i kvalitetno smo i to uradili i mislim da svi možemo biti zadovoljni s ovim što je prvi korak kada su u pitanju izborni procesi – stvaranje koalicije, predaja izborne liste. Ono što će biti u neposrednoj budućnosti videćemo od onoga što će dopuštati samo vanredno stanje, a onda videti u kojim okvirima i na koji način se može u tome raditi. Mi ćemo se pridržavati svih odluka koje budu donosila merodavna tela i pratiti ono što se događa. U svakom slučaju mislimo da nam je startna pozicija dobra – naglasio je Žigmanov. 

Predsednik Vojvođanske partije Aleksandar Odžić smatra da će Vojvodina imati za koga da glasa na predstojećim izborima.

- Važno je da smo se ujedinili i da se unazad nekoliko decenija Vojvodina ujedinila oko nespornih vrednosti, principa, programa, oko svega onoga što kao stranke i pojedinci zastupamo. Mislim da je to pre svega dobro i za građanke i građane Vojvodine. Dakle, ova naša lista i kandidatura na narednim pokrajinskim izborima je, pre svega, glas „za“ koji očekujemo i očekivanja u tom smislu su velika – zaključio je Odžić. 
 

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Petak, 12. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Moramo zaštititi prirodu

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije upozorio na Grzi pored Paraćina da će budućnost Srbije biti ugrožena ako budu uništene njene prirodne lepote i nacionalni parkovi.
Saopštenja | Četvrtak, 11. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Otkazujemo sve veće skupove do kraja kampanje

Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije donelo je odluku o otkazivanju svih planiranih većih skupova do kraja izborne kampanje.  
Saopštenja | Četvrtak, 11. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Fruškogorski koridor hitno pretvoriti iz predizbornih obećanja u realnost

Jedan od lidera  Ujedinjene demokratske Srbije i Vojvođanskog fronta Nenad Čanak ukazao je na alarmantno stanje nastalo zbog prolaska teretnih vozila preko Fruške gore kroz Irig. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook