Ratni zločinci divljaju u Skupštini, a Zorana Mihajlović ćuti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Ratni zločinci divljaju u Skupštini, a Zorana Mihajlović ćuti

Novi Sad, 22. april 2018 - Povodom izjave Zorane Mihajlović, koja se oglasila u odbranu Vulina i „evropskih vrednosti“, kako je sama rekla, Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća potpredsednicu Vlade da je Srbija sa ovakvom vlašću jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sede u parlamentarnim klupama, jedina država u kojoj se opozicioni poslanici u parlamentu izlažu fizičkom linčovanju i nezabeleženom maltretiranju, država čiji ministar odbrane javno huška na regionalne sukobe i bezakonje govoreći da će ulaziti na teritoriju susednih suverenih država kada njemu to padne na pamet itd. 

LSV

U takvim okolnostima Zorana Mihajlović, koja po zadatku glumi prozapadnu frakciju ovog režima, smatra da treba da učestvuje u ponovnom paljenju vatri u regionu, podržavajući sukob koji je, svojim ekstremističkim izjavama, raspalio Aleksandar Vulin. 

Još jednom se pokazuje da nacionalistima nije stalo do žrtava i da im one samo koriste za zloupotrebu i u cilju otpočinjanja novih sukoba. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine Zoranu Mihajlović pita zbog čega u tuđem oku vidi trn, a u svom balvan ne primećuje.


Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook