Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Beograd, 17. mart 2020 - Koalicija UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA je, na sastanku članica koalicije, donela odluku da prihvati poziv za sastanak i razgovor sa predsednikom Republike o aktuelnoj situaciji u vezi sa virusom Covid-19, toku izbornog procesa i drugim pitanjima u
uslovima vanrednog stanja. 
 
LSV 
 
Ujedinjena demokratska Srbija će na razgovorima izložiti svoje pozicije i saopštiti predloge za koje smatramo da su od ogromnog značaja za zaštitu zdravlja gradjana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi. 

Ujedinjena demokratska Srbija će posebno insistirati da se obezbedi što snažniji legitimitet odluka o uvođenju vanrednog stanja i mera za njegovo sprovođenje, verujući da samo takav institucionalni i politički put, kao i očuvanje demokratskih institucija, mogu da obezbede najširu moguću podršku za uspeh u borbi protiv virusa i njegovih posledica. 

UDS je istovremeno doneo i odluku o prekidu svih aktivnosti u izbornoj kampanji, a dok se ne otkloni opasnost po zdravlje građana što je, u ovom momentu, neuporedivo značajnije od svih političkih aktivnosti usmerenih na izbore.

                  UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Ponedeljak, 18. 07. 2016. | Komentara: 0

Otvaranje ruske baze u Nišu ugrozilo bi evropski put Srbije

NOVI SAD, 18. jul - Svako ko iskreno voli ovu zemlju i želi da se u njoj bolje živi, danas se raduje. Otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima Republike Srbije sa Evropskom unijom, nije samo veliko ohrabrenje i snažan podsticaj evropskim integracijama naše zemlje, nego i uvod u velike i dugo očekivane reforme našeg društva.
Saopštenja | Nedelja, 17. 07. 2016. | Komentara: 0

Ministarstvo da pomogne poljoprivrednicima, a ne da ih svojim merama uništava

NOVI SAD, 17. jul - Liga paora Vojvodine apeluje na Ministarstvo poljoprivrede da učini sve što može kako bi se podigla cena žita, ili će biti zabijen još jedan esker u sanduk vojvođanske poljoprivrede.

Saopštenja | Utorak, 05. 07. 2016. | Komentara: 0

Srbija da ponosno čuva svoju antifašističku tradiciju

Liga socijaldemokrata Vojvodine  će u Narodnoj skupštini Republike Srbije podržati inicijativu za uspostavljanje 4. jula kao Dana borbe protiv nacizma i fašizma koju je predložio narodni poslanik i funkcioner Socijademokratske partije Srbije (SDPS) Meho Omerović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook