Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Beograd, 17. mart 2020 - Koalicija UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA je, na sastanku članica koalicije, donela odluku da prihvati poziv za sastanak i razgovor sa predsednikom Republike o aktuelnoj situaciji u vezi sa virusom Covid-19, toku izbornog procesa i drugim pitanjima u
uslovima vanrednog stanja. 
 
LSV 
 
Ujedinjena demokratska Srbija će na razgovorima izložiti svoje pozicije i saopštiti predloge za koje smatramo da su od ogromnog značaja za zaštitu zdravlja gradjana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi. 

Ujedinjena demokratska Srbija će posebno insistirati da se obezbedi što snažniji legitimitet odluka o uvođenju vanrednog stanja i mera za njegovo sprovođenje, verujući da samo takav institucionalni i politički put, kao i očuvanje demokratskih institucija, mogu da obezbede najširu moguću podršku za uspeh u borbi protiv virusa i njegovih posledica. 

UDS je istovremeno doneo i odluku o prekidu svih aktivnosti u izbornoj kampanji, a dok se ne otkloni opasnost po zdravlje građana što je, u ovom momentu, neuporedivo značajnije od svih političkih aktivnosti usmerenih na izbore.

                  UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Dušan Bajić kandidat LSV za gradonačelnika Novog Sada

NOVI SAD, 6. april - Gradski odbor Lige socijaldemokata Vojvodine Novi Sad predstavio je danas kandidate za odbornike odbornice u Skupštini grada Novog Sada, a dugogodišnjeg direktora više gradskih preduzeća i iskusnog menadžera Dušana Bajića kao kandidata za gradonačelnika.
Saopštenja | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Svi poslanici LSV na sednici posvećenoj uzurpaciji zemlje

NOVI SAD, 6. april - Kompletan poslanički klub Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, svi naši poslanici i poslanice, biće prisutni na sednici posvećenoj haosu koji je nastao nakon što je država legalizovala uzurpaciju državnog poljoprivrednog zemljišta. Isto to očekujemo od ostalih članova koalicije.
Saopštenja | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Decentralizacija sprečava pljačku

NOVI SAD, 5. april - Demokratija je kada narod odlučuje, kada se odlučuje ovde u Mitrovici, a ne kada se odlučuje u Novom Sadu ili Beogradu, a da bi se odlučivalo ovde, Mitrovica mora imati svoje ingerencije. Vojvodina mora imati svoje ingerencije. Republika mora imati svoje ingerencije, istakao je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Na konvenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskoj Mitrovici, Čanak je upozorio da se u suprotnom neće ništa promeniti jer su za promene neophodni plan i elementarna ideja šta može i treba da se uradi. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook