Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 07. 07. 2018. | Komentara: 0

Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

Novi Sad, 07. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje ministru rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranu Đorđeviću ko je i zašto doneo odluku da u ministarstvu koje on vodi bude zaposlen Saša Dujović, jedan od najbližih saradnika ekstremnog desničara Miše Vacića.

LSV

Posle skandala u vezi sa zapošljavanjem Miše Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, javnost je ponovo neprijatno iznenađena angažmanom jednog od funkcionera desnoekstremističke stranke Srpska desnica.

Neverovatno je da Vlada Republike Srbije, koja svakodnevno govori o medernizaciji i ubrzanom putu ka Evropskoj uniji, na veoma odgovorna mesta postavlja pojedince sa ekstremnim političkim stavovima koji samo štete interesima naše države!

Sa jedne strane Vlada se zaklinje u ideje modernog društva, a sa druge strane na savetnička mesta i različite visoke pozicije odlučivanja postavlja pojedince iz ekstremističkih organizacija.

Insistiramo na odgovoru i odgovornosti ministra Đorđevića i tražimo hitno raskidanje ugovora o radu sa licem koje pripada ekstremno desničarskoj organizaciji.

Članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook