Sramna izjava Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.

Sramota je još i veća ako se zna da je Vojvodina te ljude od srca primila i prihvatila. Posebno je poražavajuće da izbeglice na ovakav način, od nepostojećih napada, brani upravo Vučić koji je zajedno sa svojim dugogodišnjim šefom i uzorom Vojislavom Šešeljom bio nosilac politike "Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica" koja i dovela do toga da ti ljudi budu primorani da napuste svoje domove.

Ujedno, zbog te politike i Vojvodinu je napustio veliki broj izbeglica i zato se Vučićevom dugogodišnjem šefu trenutno sudi u Hagu.

Aleksandar Vučić koji je najpre 26. aprila 2007. godine na zgradi B92 lepio nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", a zatim 4. oktobra te godine za skupštinskom govornicom pokazao plakat na kojem piše "Sigurna kuća za Ratka Mladića", danas sigurno ne zna šta da kaže svim ekstremistima koji od njega i Nikolića očekuju da naprave miting podrške Mladiću, kao što su to jula 2008. priredili zbog hapšenja Radovana Karadžića.

Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Promene u Vojvodini preduslov su za nužne promene u Srbiji

Vojvođani moraju da obezbede promene u Vojvodini koje će da garantuju stvaranje normalnog društva i normalne Srbije, a za to je potrebno izaći na izbore u nedelju, 17. decembra
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Pravednom raspodelom resursa možemo da rešimo problem zdrave pijaće vode i lekara u selima

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja na pokrajinskim izborima nastupa pod rednim brojem 13, u ponedeljak su građanima Kovačice i Zrenjanina predstavili program „Na ravne časti“, te se osvrnuli na konkretne probleme sa kojima se susreću u njihovim mestima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook