Sramna izjava Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.

Sramota je još i veća ako se zna da je Vojvodina te ljude od srca primila i prihvatila. Posebno je poražavajuće da izbeglice na ovakav način, od nepostojećih napada, brani upravo Vučić koji je zajedno sa svojim dugogodišnjim šefom i uzorom Vojislavom Šešeljom bio nosilac politike "Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica" koja i dovela do toga da ti ljudi budu primorani da napuste svoje domove.

Ujedno, zbog te politike i Vojvodinu je napustio veliki broj izbeglica i zato se Vučićevom dugogodišnjem šefu trenutno sudi u Hagu.

Aleksandar Vučić koji je najpre 26. aprila 2007. godine na zgradi B92 lepio nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", a zatim 4. oktobra te godine za skupštinskom govornicom pokazao plakat na kojem piše "Sigurna kuća za Ratka Mladića", danas sigurno ne zna šta da kaže svim ekstremistima koji od njega i Nikolića očekuju da naprave miting podrške Mladiću, kao što su to jula 2008. priredili zbog hapšenja Radovana Karadžića.

Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Nećemo da novosadizacija zameni beogradizaciju

KIKINDA - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je juče da Liga traži da ono što se zaradi u Vojvodini tu i ostane, a ne da se beogradizacija zameni novosadizacijom, pa da pare umesto da idu u Beograd, idu u Novi Sad.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodini puna autonomija

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazao je sinoć da biografija i minuli rad Lige socijaldemokrata Vojvodine dokazuju da je najbolji i najdosledniji borac za punu autonomiju Vojvodine i bolji život u njoj. Čanak je na predizbornoj konvenciji LSV u Somboru ukazao da je uloga Lige socijaldemokrata Vojvodine izuzetno važna.
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV odlučno za prava nacionalnih zajednica

KOVAČICA, 13. april - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kovačica i  kandidat za predsednika opštine Kovačica Jan Litavski istakao je sinoć da će se Liga socijaldemokrata Vojvodine u prvom redu boriti za decentralizaciju Srbije, za demokratski uređenu, decentralizovanu Srbija u kojoj je Autonomna Pokrajina Vojvodina region koji vuče Srbiju napred prema Evropskoj uniji. Litavski je na konvenciji LSV u Kovačici istakao i da će LSV nastaviti da insistira na rešenju niza problema sa kojima se suočavaju pripadnici nacionalnih zajednica u Vojvodini. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook