Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2019. | Komentara: 0

Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

Novi Sad, 16. septembar 2019 - Vikend je prošao a javnost u Republici Srbiji nije dobila odgovor na pitanje odakle pravo izvesnoj, očito paravojnoj organizaciji, da nekome uđe u kuću i uzima pravdu u svoje ruke. 

Šta su nadležni državni organi konkretno preduzeli u vezi sa akcijom „Srbske časti“,  kao i snimka u kojem oni maloletnika u njegovoj kući u Nišu obaveštavaju da mu oduzimaju konja, uz obrazloženje da ga je tukao?

LSV

Gde su organi koji u ovoj zemlji treba da garantuju imovinsku i pravnu sigurnost svih građana?

Šta imaju da kažu na razgovor nasilnika i preplašenog dečaka?

Ništa? 

Ne rade vikendom?

Šta je sledeće nakon ovoga? Da „Srbska čast“ i njima slični zaplene nečiju kuću? Da proteruju ljude?

Sve to se dešava samo nekoliko dana nakon one sramote kada je Miša Vacić čitao spisak korisnika narodne kuhinje u Medveđi.

Jedina poznata konsekvenca zbog toga jeste postupak koji je pokrenuo poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i to - nadzora nad Crvenim krstom Srbije.

A Vacić? On je prešao je cenzus u Medveđi.

Krajnje je vreme da oni koji primaju platu od poreza građana ove zemlje prestanu da tolerišu bahatost, pretnje i ćutke posmatraju gaženje svih demokratskih i civilizacijskih vrednosti u ovoj zemlji od samozvanih „patriota“.

I da pokažu da nismo društvo kojim upravljaju horde huligana.

U suprotnom, biće potpuno jasno da se miljenicima Putinove administracije ovde prećutno dozvoljava stvaranje države u državi.


Sekretar
Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Vizi
Saopštenja | Četvrtak, 28. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Ostanak medicinskih radnika je nacionalni interes

Nenad Konstantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije kaže da je nacionalni interes da se drastično poboljša položaj najstučnijih, posebno lekara i medicinskog osoblja, kako oni ne bi odlazili iz Srbije. 
Saopštenja | Sreda, 27. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Stvorićemo zemlju iz koje mladi neće odlaziti

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Jagodini da je fokus politike UDS stvaranje zemlje iz koje ne moraju da odlaze mladi ljudi.
Saopštenja | Sreda, 27. 05. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinska vlast i Nacionalni savet da poslušaju zahteve Kisačana

Vojvođanski front poziva Pokrajinsku vladu na čelu sa Igorom Mirovićem i sekretara Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravo u nacionalne manjine Mihalja Njilaša i Nacionalni savet slovačke nacionalne manjine da obustave politički pritisak i nametanje svog rešenja pri imenovanju direktorke Osnovne škole „Ljudovit Štur“ u Kisaču.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook