Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2019. | Komentara: 0

Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

Novi Sad, 16. septembar 2019 - Vikend je prošao a javnost u Republici Srbiji nije dobila odgovor na pitanje odakle pravo izvesnoj, očito paravojnoj organizaciji, da nekome uđe u kuću i uzima pravdu u svoje ruke. 

Šta su nadležni državni organi konkretno preduzeli u vezi sa akcijom „Srbske časti“,  kao i snimka u kojem oni maloletnika u njegovoj kući u Nišu obaveštavaju da mu oduzimaju konja, uz obrazloženje da ga je tukao?

LSV

Gde su organi koji u ovoj zemlji treba da garantuju imovinsku i pravnu sigurnost svih građana?

Šta imaju da kažu na razgovor nasilnika i preplašenog dečaka?

Ništa? 

Ne rade vikendom?

Šta je sledeće nakon ovoga? Da „Srbska čast“ i njima slični zaplene nečiju kuću? Da proteruju ljude?

Sve to se dešava samo nekoliko dana nakon one sramote kada je Miša Vacić čitao spisak korisnika narodne kuhinje u Medveđi.

Jedina poznata konsekvenca zbog toga jeste postupak koji je pokrenuo poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i to - nadzora nad Crvenim krstom Srbije.

A Vacić? On je prešao je cenzus u Medveđi.

Krajnje je vreme da oni koji primaju platu od poreza građana ove zemlje prestanu da tolerišu bahatost, pretnje i ćutke posmatraju gaženje svih demokratskih i civilizacijskih vrednosti u ovoj zemlji od samozvanih „patriota“.

I da pokažu da nismo društvo kojim upravljaju horde huligana.

U suprotnom, biće potpuno jasno da se miljenicima Putinove administracije ovde prećutno dozvoljava stvaranje države u državi.


Sekretar
Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Vizi
Saopštenja | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Kikinđani plaćaju da im bude toplo

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda i šef odborničke grupe LSV u gradskoj skupštini Miroslav Grujić, u ime svih odbornika LSV, predao je juče predsednici Skupštine grada predlog za izmenu Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 10. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje izricanje zatvorskih kazni katalonskim političarima

Jutros je Vrhovni sud Španije izrekao drakonske zatvorske kazne za devet katalonskih lidera, od devet do trinaest godina zatvora. Razlog za nečuvene kazne, koje su primer državne represije, jeste organizovanje referenduma 2017. o nezavisnosti Katalonije. 
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 10. 2019. | Komentara: 0

Građani Mađarske glasali protiv populizma i pokazali da se vlast osvaja na izborima a ne bojkotom

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima susedne Mađarske na pobedi demokratije nad autokratijom i stabilokratijom Viktora Orbana, jednog od najdestruktivnijih evropskih populista. Glasajući za opoziciju, a protiv Orbana, građani su obezbedili pobedu u Budimpešti i u nekoliko većih gradova u Mađarskoj. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook