Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2011. | Komentara: 0

Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume protest vojvođanskih poljoprivrednika, jer je njihov, ionako težak materijalni položaj, dodatno usložio izostanak obećanih subvencija, te je time istrošeno svo njihovo strpljenje. 

Očekujemo da Ministarstvo poljoprivrede Srbije, koje se na tako težak potez odlučilo pod pritiskom krize, u razgovoru sa predstavnicima poljoprivrednika hitno nađe način kako bi olakšalo situaciju sa kojom se oni već dugo nose i koja je sada kulminirala.

Takođe, veoma je važno i da vojvođanski poljoprivrednici koji su noć i dan proveli na traktorima, u protestu, smognu snage da dijalogu pristupe bez bez tenzija i konflikta. Da budu svesni svih ekonomskih teškoća sa kojima se država susreće i nosi.

To je najbolji, najbrži i jedini put za rešenje ove krize.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 12. 01. 2024. | Komentara: 0

Sela u Srbiji nestaju. Zahtevamo decentralizaciju zemlje i oporavak sela

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podseća  da je tačno pre pet godina Vlada Srbije započela postupak formiranja Nacionalnog tima za spas sela.

Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook