Saopštenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Hitno sednica Skupštine Vojvodine o poljoprivrednom zemljištu!

NOVI SAD, 8. april - Apelujemo na sve poslanike u pokrajinskom parlamentu da svojim potpisima omoguće održavanje sednice Skupštine AP Vojvodine koja bi bila posvećena problemima nastalim nakon što je legalizovana uzurpacija državnog poljoprivrednog zemljišta i hapšenja paora u Gakovu, poručio je danas šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev. 
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Kakva je to vlast za koju su paori najveći kriminalci?

NOVI SAD, 8. april - Liga paora Vojvodine ponovo pita - kakva je to vlast koja se prema vojvođanskim poljoprivrednicima ponaša kao da su najveći kriminalci? Koja drakonski sudi i zatvara ljude koji žive i hrane svoje porodice od poljoprivrede, a dva meseca ni reč ne progovara o preduzeću koje uzurpira 5.300 hektara zemlje u somborskom ataru?
Saopštenja | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Vojvodini potreban Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje

NOVI SAD - Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine prim. dr Radovan Latinović izjavio je danas, povodom Svetskog dana zdravlja da je u Srbiju ušlo 500 miliona evra, a da su efekti izostali. I dalje su duge liste čekanja na svim nivoima zdravstvene zaštite. Čeka se na lekarske preglede, dijagnostičke i terapijske procedure. Latinović navodi da se ovaj problem može rešiti na dva načina od kojih je jedan izgradnja Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Novom Sadu.
Saopštenja | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Dušan Bajić kandidat LSV za gradonačelnika Novog Sada

NOVI SAD, 6. april - Gradski odbor Lige socijaldemokata Vojvodine Novi Sad predstavio je danas kandidate za odbornike odbornice u Skupštini grada Novog Sada, a dugogodišnjeg direktora više gradskih preduzeća i iskusnog menadžera Dušana Bajića kao kandidata za gradonačelnika.
Saopštenja | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Svi poslanici LSV na sednici posvećenoj uzurpaciji zemlje

NOVI SAD, 6. april - Kompletan poslanički klub Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, svi naši poslanici i poslanice, biće prisutni na sednici posvećenoj haosu koji je nastao nakon što je država legalizovala uzurpaciju državnog poljoprivrednog zemljišta. Isto to očekujemo od ostalih članova koalicije.
Saopštenja | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Decentralizacija sprečava pljačku

NOVI SAD, 5. april - Demokratija je kada narod odlučuje, kada se odlučuje ovde u Mitrovici, a ne kada se odlučuje u Novom Sadu ili Beogradu, a da bi se odlučivalo ovde, Mitrovica mora imati svoje ingerencije. Vojvodina mora imati svoje ingerencije. Republika mora imati svoje ingerencije, istakao je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Na konvenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskoj Mitrovici, Čanak je upozorio da se u suprotnom neće ništa promeniti jer su za promene neophodni plan i elementarna ideja šta može i treba da se uradi. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook