Saopštenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2019. | Komentara: 0

Svakodnevni život najveći "neprijatelj" trudnicama i porodiljama

Nakon postavljenog poslaničkog pitanja na sednici Narodne skupštine Republike Srbije, usledio je odgovor iz Kabineta ministra bez portfelja, zaduženog za demografiju i populacionu politiku. U njemu se između ostalog navodi nekoliko nelogičnosti za koje državna administracija verujem smatra, da ćemo poverovati slepo i dozvoliti da se mirno i bez pobune čekaju rokovi predviđeni odgovorima.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook