Tomislav Bokan nije naše društvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 06. 02. 2020. | Komentara: 0

Tomislav Bokan nije naše društvo

Novi Sad, 06. februar 2020 - Novi Sad jako dobro pamti učešće Tomislava Bokana i pokreta Dinara – Drina – Dunav u gradskoj vlasti.

Zato vest o mogućem zajedničkom nastupu Srpske napredne stranke na predstojećim izborima s Bokanovom interesnom grupom za nas predstavlja više nego neprijatno iznenađenje i – ako je to tačno – granicu preko koje nećemo preći.

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je 2016. godine i ušao u komunalnu koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u Novom Sadu baš zato da se na vlast nikad ne bi vratio Bokan i njemu slični.

Bokan je simbol i centralna figura perioda kad je Novi Sad bio daleko od Evropske prestonice kulture i Evropske prestonice mladih.

To je bilo vreme kad su direktore pojedinih komunalnih preduzeća opevavale raznorazne „knindže“ i kad su stručni ljudi u komunalnim preduzećima zamenjivani nestručnim rođacima.

To je bilo vreme kad je Tomislavu Bokanu, tadašnjem direktoru JKP-a „Urbanizam“, bačena bomba pod automobil.

Podsetimo, kad su Bokan i njegova interesna grupa upravljali JKP „Vodovod i kanalizacija“, investicije i razvoj su zaustavljeni, dovedeno je u pitanje i održavanje čitavog sistema, a Novi Sad se obrukao pred sobom i svetom zbog osveštavanja vode u gradskom vodovodu.

Zbog nezakonitog zapošljavanja u tom preduzeću Bokan je pre tri godine osuđen na deset meseci kućnog pritvora.

Nažalost, postupak za kupovinu glasova je zastareo pre godinu i po dana.

Novi Sad ne zaslužuje da o njegovom razvoju odlučuje osvedočeni nakupac glasova i vođa interesne grupe kakav je Tomislav Bokan.

Nama je Novi Sad glavni grad.     

Nama nakupci glasova nisu i ne mogu biti društvo. 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook