UDS: Dužni smo da gradimo evropsku Srbiju koju je Zoran Đinđić utemeljio

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 10. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Dužni smo da gradimo evropsku Srbiju koju je Zoran Đinđić utemeljio

Beograd, 10. jun 2020 - Gordana Čomić, kandidatkinja na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije kazala je ispred spomenika Zoranu Đinđiću u Prokuplju da je vreme za dobre vesti u evropskoj Srbiji koju je on utemeljio.

LSV

Čomić je rekla da Ujedinjena demokratska Srbija, s poštovanjem, šalje poruku ubijenom premijeru u kojoj se kaže „Još smo dužni“.

„Ujedinjena demokratska Srbija Zoranu Đinđiću, sa poštovanjem i porukom: Još smo dužni. Demokratiju, dijalog, institucije, vladavinu prava, Srbiju na zapadu“, rekla je Čomić 

Jedino u demokratskoj, građanskoj Srbiji u kojoj postoji dijalog, snažne institucije, vladavina prava i koja je punopravna članica Evropske unije građani će moći da žive dostojanstveno, postignu svoj pun kapacitet i imaju izvesnu i sigurnu budućnost. 

Čomić je dodala da je u Srbiji došlo vreme za dobre vesti.

„Vreme je za dobre vesti u evropskoj Srbiji koju je on (Đinđić) utemeljio“, kazala je Čomić.
 
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook