UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Izbori su prilika da se promeni vlast

Beograd, 24. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je da je posao političara da budu ispred građana i na izborima i u institucijama se bore za njihove interese.

LSV

Đurišić je dodao da su izbori prilika da se promeni vlast i da je, bez obzira što ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, obaveza poltičara da ne odustaju od borbe za bolji život građana.

„Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred građana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese“, rekao je Đurišić.

Đurišić je dodao da je razlog zbog koga Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore upravo taj, da građani imaju za koga da glasaju, za one koji su spremni da budu u prvom redu borbe za promenu vlasti i koji znaju kako se to radi. UDS građanima nudi pravu alternativu vlasti, koja će Srbiju vratiti na put evropskih integracija i zajedno sa njima izgraditi demokratsku, građansku i modernu Srbiju.

„Zato lista Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore, kako bi poslala građanima dobru vest – da ne odustajemo kada je teško“, kazao je Đurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJASaopštenja | Subota, 11. 07. 2020. | Komentara: 0

Ratni zločinci se i dalje slobodno šetaju i šire svoju ideologiju

Pitanje priznavanja genocida u Srebrenici nije jednostavno jer se time pobijaju osnove kompletne ideologije koja je stajala iza tog sramnog i gnusnog čina, a pobijanjem tih temelja ruši se sve ono što je, u stvari, i dovelo do genocida i Srbiju u situaciju kakva je danas, a to je da se ratni zločinci kao što je Šešelj slobodno kreću po zemlji i nastavljaju da šire svoju ideologiju koja je pokazala svoje pravo lice upravo u Srebenici.
Saopštenja | Petak, 10. 07. 2020. | Komentara: 0

Objaviti imena huligana i policajaca koji su kršili zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova u najhitnijem roku obelodani imena huligana koji su, prilikom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu. Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. 

Saopštenja | Ponedeljak, 06. 07. 2020. | Komentara: 0

Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo ćutanje nadležnih organa na sramno političko delovanje lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook