UDS: Moramo zaštititi prirodu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 12. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Moramo zaštititi prirodu

Beograd, 12. jun 2020 - Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije upozorio na Grzi pored Paraćina da će budućnost Srbije biti ugrožena ako budu uništene njene prirodne lepote i nacionalni parkovi.

LSV

"Ništa neće ostati od Srbije i njene budućnosti ukoliko budu uništeni Grza kod Paraćina, Fruška Gora, Zlatibor, Kopaonik“, rekao je Đurić.

Đurić je dodao da je neophodno sačuvati zelene oaze širom Srbije jer su bitne za zdrav život i budućnost svih građana Srbije. 

„Sve ono što predstavlja realnu budućnost ove zemlje i ono što je bitno svim ljudima u njoj“, rekao je Đurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je u više navrata skretala pažnju na ekološke probleme u raznim sredinama širom Srbije i potrebe da se ti problemi reše kako bi se zaštitilo zdravlje građana. Zbog toga je UDS obećala da će formirati  Fond za zaštitu životne sredine koji će biti trošen odgovorno i namenski isključivo za rešavanje ekoloških pitanja.
.
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV,  Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook