Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 06. 2013. | Komentara: 0

Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

NOVI SAD, 22. jun - Osion i bahat odnos dela odbornika vladajuće koalicije u Novom Sadu prema drugim kolegama i samoj instituiciji Skupštine grada Novog Sada, juče je dostigao svoj vrhunac.

LSVDobacivanje, vikanje i neprimereno ponašanje koji su bili prisutni tokom čitave sednice, kulminirali su nakon što je odbornik LSV postavio odborničko pitanje o vozilima javnokomunalnih preduzeća primećenim tokom izbora za Savete mesnih zajednica u Petrovaradinu i Futogu.

Kao da ni to nije bilo dovoljno, sa vređanjem i vulgarnostima su nastavili i nakon sednice, u hodniku, a zatim i presretanjem odbornika ispred zgrade Skupštine grada, na ivici fizičkog obračuna.

Krajnje je vreme da odbornici iz vladajuće većine koji su svesni odgovornosti prema gradu, građanima i instituciji čiji su deo, te ljude koji su juče oskrnavili funkciju odbornika poduče ponašanju u skupštinskoj sali i van nje.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook