Saopštenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 11. 07. 2012. | Komentara: 3

Zaštitu za Vojvodinu tražiti u Strazburu

NOVI SAD, 11. jul –  Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu AP Vojvodine da zaštitu prava građanki i građana APV zatraži pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Petak, 13. 07. 2012.
Zoran Masalovic

I treba traziti pravdu, nije mi jasno zasto je problem ako Vojvodina ima predstavnistvo u EU, to nas priblizava fondovima, razvoju nase oblasti i samoj EU. Ako moze jedna, primer: istarska zupanija da ima predstavnistvo u briselu zasto ne bi mogli i mi? A taman smo poceli da se razvijamo. Voleo bih da Vojvodina ima punu izvrsnu, sudsku vlast, malo da bude jaca, da se i mi pitamo za nesto.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Sreda, 11. 07. 2012.
Marija!

Imali smo svoj razlog kada smo se sokirali dolaskom Nikolic za prdsednika, ovo je bilo za ocekivanje, to je Seseljev predlog, a borimo se svim snagama da nam neuzmu sto smo oduvek imali, uzassssss !
Ko ce hraniti Beogradjane i jug Srbije, , Kosovo ako Vojvodina dobije ono sto joj pripada, a trenutno svi zive bolje od nas, znaju zasto nam to cine, ucimo se od srba sa Kosova, !,,

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Sreda, 11. 07. 2012.
Herald

Skandal. Protesti! Odma!

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook