Zrenjaninska vlast da podnese ostavku, a nadležni organi da najzad pokrenu krivične postupke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 16. 01. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku, a nadležni organi da najzad pokrenu krivične postupke

Novi Sad, 16. januar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i svih drugih nosilaca vlasti u gradu Zrenjaninu da, zbog apsolutnog neuspeha po pitanju rešavanja pitanja snabdevanja građana ispravnom pijaćom vodom, podnesu ostavke na funkcije koje obavljaju.

LSV

Bahatost, nestručnost i neodgovornost lokalnih vlasti je opštepoznata činjenica, ali poslednjih meseci se pokazao potpuni diletantizam gradskih čelnika.

Naprednjačko-socijalistička vlast godinama zamajava građane lažnim obećanjima. Slavodobitno su pre pet godina započeli tragičnu „sapunicu“ sa firmom „Gruppo Zilio“. Obećanja su su se ređala jedno za drugim.

Osam puta su zrenjaninski čelnici obećavali završetak fabrike vode. 

Od završetka ni traga!

Građani Zrenjanina žrtve su najgore vlasti u istoriji grada. Zbog nestručnost i bahatosti funkcionera lokalne vlasti i JKP „Vodovod i kanalizacija“, građani našeg grada postaju sve siromašniji. 

Zar i pored prosečnih zarada koje su ispod republičkog proseka Zrenjaninci moraju da plaćaju i kupovnu vodu?

Ali ostavke ne smeju biti jedino rešenje.

Tražimo da vinovnici sramotne priče o zrenjaninskoj fabrici vode odgovaraju. Nadležni organi moraju ustanoviti sve detalje i kazniti odgovorne. 

Zdravlje građana Zrenjanina ugroženo je zbog postupaka lokalnih čelnika.

Došlo je vreme da to prestane!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook