Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

NOVI SAD - Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.

LSV

Uoči današnje sednice Skupštine grada na kojoj će se raspravljati i o pretvaranju duga JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina” u trajni ulog Grada Novog Sada u kapital tog preduzeća, Maja Sedlarević je ukazala na neophodnost ozbiljnog rešavanja nagomilanih problema "Spensa".

- Mislim da se neko finalno rešenje, nažalost, još uvek ne nazire. I danas i sutra, ko god bude bio na vlasti, moraće ozbiljno da se bavi rešavanjem problema 'Spensa'. Ono što je stav LSV, i mislim da smo to najjasnije od svih rekli, to je da dok je Lige biće i 'Spensa'. Na koji način će 'Spens' poslovati u budućnosti - videćemo. I dugovanja i problemi su veliki i mislim da je, u ovom momentu, najodgovornije da se uhvatimo u koštac sa tim problemima - kazala je Sedlarević za 021.rs.

(SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook