Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević poručila je danas da LSV neće odustati od zahteva da Branka Bežanov bude smenjena sa funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Skupština grada danas nije raspravljala na tu temu jer nije prikupljeno neophodnih 26 potpisa odbornika.

Do sada, tu inicijativu su podržali odbornici DS i Dosta je bilo, a kako je najavila Maja Sedlarević, LSV će do sledeće sednice pokušati da prikupi i potpise drugih odborničkih grupa.

- Ostajemo čvrsto pri stavu da Branka Bežanov treba da bude smenjena. I dalje prikupljamo potpise i sa sigurnošću mogu reći da od inicijative nećemo odustati - izjavila je Sedlarević

- Ukoliko se inicijativa ne nađe na dnevnom redu neke od narednih sednica, a želim da verujem da hoće, odluku o daljim, ozbiljnim koracima doneće stranački organi. I nijedan scenario ne bih isključila - ponovila je predsednica Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 25. 03.2019)




Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook