Šešelj će pre ili kasnije u zatvor i večnu sramotu

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 08. 02. 2020. | Komentara: 0

Šešelj će pre ili kasnije u zatvor i večnu sramotu

Novi Sad, 08. februar 2020 - Velika je ljaga na obrazu ove zemlje i njenog parlamenta što osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju nije oduzet poslanički mandat uprkos našim zahtevima.

Još je veća sramota što nema državnih organa i institucija koje bi zaustavile mržnju koju prosipa i što mu se ćutke dozvoljava da kupi kuću u Hrtkovcima, podgreva nestabilnost u regionu, vređa i preti ženama, ismeva mrtve političke protivnike i novinare, a sinoć i u Novom Sadu ponovo negira Srebrenicu.

LSV

Vojislav Šešelj je sinoć rekao da bi voleo da je Nenad Čanak poginuo 2000. godine.
Mi Šešelju i njegovim pomogačima to ne želimo.
Naprotiv.

Zato što smo sigurni da će pre ili kasnije biti u zatvoru za sva zla koja su naneli ovoj zemlji, ovom društvu, ali i čitavom regionu.
I bilo bi pravedno da ta robija bude duga, a da zatim ode tamo gde mu je mesto - na đubrište istorije i u večnu sramotu.

I još nešto.

Na društvenim mrežama se sinoć pojavila Šešeljeva fotografija sa Goranom Davidovićem Firerom.
To nije nikakvo čudo. Vođa zabranjenog „Nacionalnog stroja“ i čovek koji je hteo da u Novom Sadu slavi Himlerov rođendan je prirodni saveznik Vojislava Šešelja.

Njihova zajednička fotografija u Novom Sadu pokazuje ono što smo i znali - da se fašisti udružuju.
LSV je bila i biće tu da im se suoprostavi.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Saopštenja | Petak, 03. 04. 2020. | Komentara: 0

OLAKŠATI POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA KRETANJE I RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez koji čine Srbija 21, Vojvođanski front predvođen LSV, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum, pozivaju nadležne državne organe da u najkraćem mogućem roku iznađu rešenje kojim bi se u što većoj meri 
olakšao rad poljoprivrednih proizvođača.
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS INSISTIRA NA VANREDNOM NADZORU U KCV

Ujedinjena demokratska Srbija pozdravlja puštanje na slobodu novinarke Ane Lalić kojoj je tokom jučerašnjeg dana određeno policijsko zadržavanje i traži da se u vanrednom stanju svi, a posebno državni organi, ponašaju ozbiljno i odgovorno, kako bi gradjanima bilo lakše, a ne teže, da kroz ovaj težak period prođu. 
Izjave | Četvrtak, 02. 04. 2020. | Komentara: 0

Čanak: SPC se ponaša kao narko kartel

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Srpsku pravoslavnu crkvu da se ponaša kao narko kartel.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook