Šešelj ne može da uplaši nikoga u LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 03. 10. 2017. | Komentara: 0

Šešelj ne može da uplaši nikoga u LSV

Novi Sad, 03. oktobar 2017 - Umesto što se „junači“ i preti Nenadu Čanku po tviteru, Vojislavu Šešelju bi bilo najbolje da se spakuje i vrati u Haški tribunal, da ne bi ovu zemlju opet izlagao novim problemima i napetostima.

LSV
 
Posle 27 godina trebalo bi da zna da on u LSV ne može nikoga da uplaši.
 
Šešelja, njegovih pomagača i paravojski, ligašice i ligaši se nisu plašili ni mračnih devedesetih kada smo od njih čuvali svoje komšije u Hrtkovcima i još dvadesetak mesta u Sremu, ili kada su pokušali da nam prekidaju tribine.
 
Da je bilo lustracije, kao što je LSV zahtevala, on i slični njemu bi bili samo deo sramne prošlosti, a ne i sadašnjosti. Budući da je lustracija izostala, Šešelj u parlamentu, a Milovan Bojić na čelu „Dedinja“ samo su neke od posledica sa kojima se ovo društvo suočava.
 
Dok izmišlja nove preteće tvitove i sluša rusku himnu, Šešelj može biti siguran da će Liga socijaldemokrata Vojvodine nastaviti da insistira da se njemu, njegovim saučesnicima i nalogodavcima, bez obzira na ishod u Haškom tribunalu, sudi u Srbiji za progon hrvatskog i drugog nesrpskog stanovništva iz Srema i sva druga zla koja su činili tokom ratnih devedesetih.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook