Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 1

Skandal i falsifikat u Skupštini Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za agenciju Beta da su građani danas imali prilike da se uvere u ismevanje  parlamentarizma i u falsifikovanje glasanja u Skupštini Srbije.

LSV

- To je ismevanje parlamentarizma i demokratskih procedura. I još jedno uveravanje da, kada treba zakinuti Vojvodinu, sva su sredstva dozvoljena - kazao je Čanak povodom prvobitnog usvajanja izmena Zakona o budžetskom sistemu, pa potom poništavanja glasanja iz tehničkih razloga i odbijanja predloga o ponovljenom glasanju.

On je naveo da je argument predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića da je glasanje poništeno zbog tehničkih razloga, zapravo samo nevešti pokušaj da se odvrati pažnja od činjenice da je u pitanju skandal i falsifikat.

- Ne vidim zašto se neko čudi današnjem događaju u Skupštini Srbije, kada poslednjih meseci gledamo kako se prekraja izborna volja građana na 'upodobljavanje' lokalnih vlasti da bi ličile i bile transmisija republičke vlade - rekao je Čanak.

(BILSV, 15.12.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook