Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 07. 07. 2018. | Komentara: 0

Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

Novi Sad, 07. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje ministru rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranu Đorđeviću ko je i zašto doneo odluku da u ministarstvu koje on vodi bude zaposlen Saša Dujović, jedan od najbližih saradnika ekstremnog desničara Miše Vacića.

LSV

Posle skandala u vezi sa zapošljavanjem Miše Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, javnost je ponovo neprijatno iznenađena angažmanom jednog od funkcionera desnoekstremističke stranke Srpska desnica.

Neverovatno je da Vlada Republike Srbije, koja svakodnevno govori o medernizaciji i ubrzanom putu ka Evropskoj uniji, na veoma odgovorna mesta postavlja pojedince sa ekstremnim političkim stavovima koji samo štete interesima naše države!

Sa jedne strane Vlada se zaklinje u ideje modernog društva, a sa druge strane na savetnička mesta i različite visoke pozicije odlučivanja postavlja pojedince iz ekstremističkih organizacija.

Insistiramo na odgovoru i odgovornosti ministra Đorđevića i tražimo hitno raskidanje ugovora o radu sa licem koje pripada ekstremno desničarskoj organizaciji.

Članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević
Saopštenja | Četvrtak, 21. 02. 2019. | Komentara: 0

Uplašili se da su nesposobni da pobede pa otkazali izbore za MZ

Liga socijaldemokrata Vojvodine pita Srpsku naprednu stranku, koja je na vlasti u opštini, zašto su otkazani izbori za članove Saveta Mesnih zajednica Novi Bečej I Kumane?
Saopštenja | Četvrtak, 21. 02. 2019. | Komentara: 0

Vojvođanska višejezičnost je bogatstvo

Liga socijaldemokrata Vojvodine već se 29 godina snažno zalaže za poštovanje široke lepeze osnovnih prava građana. Bez jasne politike u ovoj oblasti, nemoguće je kreirati kvalitetan društveni ambijent.
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook