Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 07. 07. 2018. | Komentara: 0

Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

Novi Sad, 07. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje ministru rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranu Đorđeviću ko je i zašto doneo odluku da u ministarstvu koje on vodi bude zaposlen Saša Dujović, jedan od najbližih saradnika ekstremnog desničara Miše Vacića.

LSV

Posle skandala u vezi sa zapošljavanjem Miše Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, javnost je ponovo neprijatno iznenađena angažmanom jednog od funkcionera desnoekstremističke stranke Srpska desnica.

Neverovatno je da Vlada Republike Srbije, koja svakodnevno govori o medernizaciji i ubrzanom putu ka Evropskoj uniji, na veoma odgovorna mesta postavlja pojedince sa ekstremnim političkim stavovima koji samo štete interesima naše države!

Sa jedne strane Vlada se zaklinje u ideje modernog društva, a sa druge strane na savetnička mesta i različite visoke pozicije odlučivanja postavlja pojedince iz ekstremističkih organizacija.

Insistiramo na odgovoru i odgovornosti ministra Đorđevića i tražimo hitno raskidanje ugovora o radu sa licem koje pripada ekstremno desničarskoj organizaciji.

Članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević
Izjave | Ponedeljak, 24. 09. 2018. | Komentara: 0

Penzioneri ne zaslužuju samo pismo, nego i zaostala primanja

Upitan da prokomentariše najave da će predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić da pošalje pisma svim penzionerima i da im zahvali na strpljenju i veri u državu i rukovodstvo, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je za list "Danas" ocenio da je dobar potez iz oblasti "public relations".
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Osuđeni zločinac Šešelj širi mržnju, a država ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je sramotno ćutanje države na provokacije koje svakodnevno izaziva stranka osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook