Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 07. 2012. | Komentara: 0

Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

ŽABALJ - Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Žabalj - MZ Žabalj, MZ Čurug, MZ Đurđevo i MZ Gospođinci, zakazani su za 5. avgust ove godine, a Liga socijaldemokrata Vojvodine imaće svoje kandidate u svim mesnim zajednicama.

LSV Žabalj

Tako će od 51 kandidata za devet mesta u Savetu mesne zajednice Žabalj, LSV imati devet kandidata koji će nastupiti na listi Grupa građana "ŽABALJ NAŠA KUĆA". Kandidati su Vitomir Lisica - Pižon, Đorđe Antić, Dragan Novakov - Džaja, Goran Rakita - Džorda, Stojan Vujaković - Stole, Siniša Matić, Radivoj Blitvin, Jovan Panić - Jovica i Dragan Zlokolica. U Gospođincima građani od 35 kandidata biraju devet, a kandidati LSV na listi Grupa građana "GOSPOĐINCI NAŠA KUĆA" su Velibor Pavlović, Gojko Tepić, Triva Doroški, Goran Hadnađev, Mirko Blagojević, Dragan Stoiljković, Branislav Lucić, Goran Živković i Miroslav Marković. Na izborima za Savet MZ Đurđevo učestvuje 39 kandidata u borbi za 11 mesta. Na listi Grupa građana "ĐURĐEVO NAŠA KUĆA" nalaze se Vladimir Balog, Ljubica Ćirin, Vladimir Banđur, Momčilo Stanković, Slavomir Ramač i Mihajlo Džudžar. I na kraju, među 45 kandidata za 11 mesta u Savetu MZ Čurug, na listi Grupa građana "ČURUG NAŠA KUĆA" nalaze se Predrag Nađalin, Dimitrije Radanović, Vesna Radnov, Vlada Tontić i Stevan Slavnić.

(BILSV, 25. 07. 2012.)




Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook