Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 1

Sledi ukidanje godišnje registracije traktora

NOVI SAD - LSV je u više od 200 mesta širom Vojvodine sakupila preko 30 hiljada potpisa podrške inicijativi da Zakon o bezbednosti u saobraćaju bude izmenjen i da se ukine godišnja registracija traktora, objavila je danas Radio-televizija Vojvodine. Narodna poslanica i portparolka LSV Aleksandra Jerkov izjavila je za tu televiziju da očekuje da se to ubrzo i desi.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Sreda, 09. 11. 2011.
Jovan


....imate jos 60.000 potpisa odavde. Bar moj potpis toliko vredi...
Polja psenice, kukuruza, suncokreta... vape... Prosto da drhte od uniformi i paragrafa donetih omaskama....
Pozurite jer nam idu kise...snegovi beli...

...ako Nacrt Predloga Zakona o izmenama i..... jos niste stavili u redovnu proceduru, molim Vas dopunite ga stavkama o vlasnistvu nad traktorima , prikljucnim masinama , prikolicama koje vuce traktor jer se to do 2008. sticalo na osnovu izjave dva svedoka i bilo prihvaceno od strane MUP-a. Radi se o orudjima nabavljenim u bivsoj SFRJ. Neka su nabavljana ovde u Srbiji, neka u Hrvatskoj, Sloveniji i drugde. Po meni, dovoljna je POTVRDA proizvodjaca te opreme, gde je indentifikacija po broju nedvosmislena...Tada MUP moze iz baze podataka utvrditi slucajeve zloupotreba. /U Sloveniji se sa ovakvim potvrdama mogu registrovati sva orudja/
U Srbiji imamo preko 300.000 traktora, a mnogi nisu nikada registrovani.
Treba da izadju na prvu registraciju....itd.
Ako je Nacrt Predloga zakona o izmenama i....predat, popravite to Vasim amandmanom...

Lep pozdrav !

Uvek Vas

Jovan

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook