SPS mora delima dokazati sopstvenu promenu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 07. 2011. | Komentara: 0

SPS mora delima dokazati sopstvenu promenu

BEOGRAD - Komentarišući izjavu Ivice Dačića da će bubnjevi Dragoljuba Đuričića vratiti SPS na vlast, portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov je za list Danas ocenila da Dragoljub Đuričić nije jedini koji je na taj način promenio mišljenje o socijalistima.

Aleksandra Jerkov

"Činjenica jeste da se SPS značajno promenio u odnosu na vreme kada smo rušili režim Slobodana Miloševića, ali ja bih volela da se to pokazuje mnogo više u delima socijalista. S druge strane, pretpostavljam da nije baš dobro zasnivati svoj izborni rezultat, ili stranački rejting, na tome ko će biti na čelu nekakvih kolona, već na rezultatima koje ste ostvarili tokom mandata aktuelne vladajuće koalicije " istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 13. 07. 2011.)




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook