Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 01. 2012. | Komentara: 2

Srbija nije monarhija

NOVI SAD - Predlog zakona o dvorskom kompleksu, koji predviđa niz privilegija i nastavak plaćanja troškova Aleksandra i Katarine Karađorđević iz budžeta (za šta je prošle godine izdvojeno 400.000 evra), pred poslanicima treba da brani ministar kulture Predrag Marković, koji je član Krunskog saveta, piše današnji Pres.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Ponedeljak, 23. 01. 2012.
goran mikulić

U potpunosti se slažem sa stavovima lsv-a, a vezanim za Karadjordjeviće.Kakva notorna glupost, davati potomcima Karadjordjevića 400.000 eura,godišnje, na 'lezilebovićke poslove', a njihovi preci, ako se samo malo prisetimo, opljačkali svo zlato Kraljevine srba,hrvata i slovenaca, pa hajde da ih nagradjujemo.Ne bi trebalo ni raspravljati sa njima, dok svo narodno blago ne vrate iz Engleske ili ko zna gde...

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Ponedeljak, 23. 01. 2012.
Predrag

Slazem se da Srbiji u ovom trenutku nije potrebna Monarhija a 400hiljada evra je previse za odrzavanje 4-oro ljudi i jednog manjeg dvorca sa okolnim imanjem. Suma bi po meni trebala da se smanji na nekih 50 hiljada, sto je dovoljno da se pokriju troskovi odrzavanja imanja i zgrade a za dodatne stvari novac da dodaju kraljevska porodica i oni koji mogu i zele to. APSOLUTNO nemam NISTA protiv Karadjordjevica, sta vise JAKO su mi simpaticni i PRESTOLONASLEDNIK i PRESTOLONASLEDNICA kao i PRINCEZA JELISAVETA ali Srbija nije NI PRIBLIZNO u sitvaciji da toliku sumu izdvaja za izdrzavanje kraljevske porodice. 24% nezaposlenih, 10% bednih, to je previshe za tako neshto.
Takodje predlazem da se ispita i okachi na internet KOME i GDE TACNO idu 400 miliona EVRA koje se svake godine izdvajaju za Kosovo i Metohiju.
Nisam APSOLUTNO protiv toga da se 400miliona izdvoji za KIM ALI! pod uslovom da svih 400 idu u PRAVE RUKE.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook