Srećan rođendan Novi Sade!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 01. 02. 2019. | Komentara: 0

Srećan rođendan Novi Sade!

Novi Sad, 01. februar 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine od srca čestita 271. rođendan našem Novom Sadu, svim njegovim građanima i građankama, ali i svima drugima koji ga vole.

LSV

Ovaj rođendan Novi Sad dočekuje lepši i uređeniji nego ikada.

Ponosni smo na to što je u 2019. godinu ušao kao Omladinska prestonica Evrope.

Još smo ponosniji što će već 2021. biti i Evropska prestonica kulture.

Njegovim ulicama se vijore zastave Vojvodine, a bogatiji je za nove saobraćajnice za desetine kilometara novoasfaltiranih ulica i rekonstruisanih saobraćajnica.

Detaljno se obnavlja podgrađe Petrovaradinske tvrđave, kao i objekti starog gradskog jezgra. Renoviraju se i osavremenjuju pijačni prostori u gradu, a intenzivno se radi i na pripremi uspostavljanja malih kvartovskih pijaca.

Počinje i izmeštanje kanalizacionih kolektora sa Keja žrtava racije pa će uskoro čitavim šetalištem, od Žeželjevog mosta do Štranda, moći da se diše.

Izgrađeno je na stotine kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a voda u vodovodu se više ne osveštava, nego se prerađuje u nedavno otvorenom najsavremenijem pogonu.

Puno toga se još činilo i čini za to da se Novi Sad gradi, širi, uređuje i ulepšava.

Baš zato, članice i članovi Omladine Gradskog odbora LSV Novi Sad danas su na zgradu stranke okačila transparent sa rečenicom koja je građanima dobro poznata:

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2019. | Komentara: 0

Ćutanje države hrabri Vojislava Šešelja

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je najava održavanja desetog Otažbinskog kongresa Srpske radikalne stranke, koji je najavljen za 4. maj u sremskom selu Hrtkovci, posledica izostanka reakcije vlasti na presudu Vojislavu Šešelju, koji je u Mehanizmu za međunarodnu krivične sudove u Hagu osuđen na deset godina zatvora.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2019. | Komentara: 0

Naprednjaci od Kikinde prave grad staraca

Nakon izbora za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, Miroslav Grujić za Kikindske govori o prvim koracima na čelu kikindskih ligaša. On je najavio više tribina, akcija i susreta sa građanima. Intervju prenosimo u celosti.
Odbori LSV | Petak, 19. 04. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ponovo gazi Skupštinu grada

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine izražavaju veliko nezadovojstvo zbog načina sazivanja 25. sednice Skupštine grada Zrenjanina. Vladajuća većina ponovo je primenila, već dobro oprobani, metod apsolutne kontrole gradonačelnikove vlasti nad Skupštinom.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook