Srećan rođendan Novi Sade!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 01. 02. 2019. | Komentara: 0

Srećan rođendan Novi Sade!

Novi Sad, 01. februar 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine od srca čestita 271. rođendan našem Novom Sadu, svim njegovim građanima i građankama, ali i svima drugima koji ga vole.

LSV

Ovaj rođendan Novi Sad dočekuje lepši i uređeniji nego ikada.

Ponosni smo na to što je u 2019. godinu ušao kao Omladinska prestonica Evrope.

Još smo ponosniji što će već 2021. biti i Evropska prestonica kulture.

Njegovim ulicama se vijore zastave Vojvodine, a bogatiji je za nove saobraćajnice za desetine kilometara novoasfaltiranih ulica i rekonstruisanih saobraćajnica.

Detaljno se obnavlja podgrađe Petrovaradinske tvrđave, kao i objekti starog gradskog jezgra. Renoviraju se i osavremenjuju pijačni prostori u gradu, a intenzivno se radi i na pripremi uspostavljanja malih kvartovskih pijaca.

Počinje i izmeštanje kanalizacionih kolektora sa Keja žrtava racije pa će uskoro čitavim šetalištem, od Žeželjevog mosta do Štranda, moći da se diše.

Izgrađeno je na stotine kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a voda u vodovodu se više ne osveštava, nego se prerađuje u nedavno otvorenom najsavremenijem pogonu.

Puno toga se još činilo i čini za to da se Novi Sad gradi, širi, uređuje i ulepšava.

Baš zato, članice i članovi Omladine Gradskog odbora LSV Novi Sad danas su na zgradu stranke okačila transparent sa rečenicom koja je građanima dobro poznata:

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

Pritisci na kandidate LSV u opštini Kovačica

Zbog nepoštovanja osnovnih pravila demokratskog izbornog procesa, te ako se nastavi sa pritiscima, Liga socijaldemokrata Vojvodine neće imati kandidate na predstojećim izborima za Savete mesnih zajednica u opštini Kovačica. Kandidati LSV bili su spremni da se nadmeću za glasove birača, ali su u prethodnih nekoliko dana aktivisti Srpske napredne stranke, preko svojih posrednika, upozoravali kandidate LSV da kandidatura na izborima nije mudar potez.
Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

MUP da izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da revidira i izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila i Pravilnik o vozačkim dozvolama.  
Saopštenja | Četvrtak, 22. 08. 2019. | Komentara: 0

Stamatović gazi Ustav Srbije, a tužilaštvo ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je političko delovanje predsednika opštine Čajetina i lidera stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića veoma opasno po Srbiju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook