Srećni novogodišnji i božićni praznici!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 30. 12. 2017. | Komentara: 0

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

Dragi prijatelji, poštovani građani i građanke Vojvodine.

LSV

Od srca vam čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, bilo da ih slavite po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru. U narednoj godini želim vam mnogo zdravlja, porodične i lične sreće, kao i mnogo poslovnog i svakog drugog uspeha.

Želim vam i da živite lakše i bolje nego dosad, a Liga socijaldemokrata Vojvodine i ja s naše strane obećavamo da ćemo učiniti sve da vam u tome pomognemo.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Iz medija | Utorak, 05. 12. 2023. | Komentara: 0

Vreme je da se probudimo i pokrenemo Vojvodinu

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da na pokrajinskim izborima očekuje da se čuje glas Vojvodine i Vojvođana. U intervjuu za „Politiku“ prvi na listi „Vojvođani – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš“ navodi da većina partija i koalicija koje učestvuju na pokrajinskim izborima nije našla za shodno čak ni da reč Vojvodina stavi u naziv svoje liste i ističe da to dovoljno govori o njihovom odnosu prema pokrajini.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 12. 2023. | Komentara: 0

Olenik: SNS kupovinom glasova narušava temelje demokratije u Srbiji

Narodni poslanik Vojvođana Aleksandar Olenik pozvao je danas tužioce u Srbiji da prestanu da ćute i sankcionišu sve one koji su umešani u kupovinu glasova.
Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook