Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2019. | Komentara: 0

Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

Novi Sad, 16. septembar 2019 - Vikend je prošao a javnost u Republici Srbiji nije dobila odgovor na pitanje odakle pravo izvesnoj, očito paravojnoj organizaciji, da nekome uđe u kuću i uzima pravdu u svoje ruke. 

Šta su nadležni državni organi konkretno preduzeli u vezi sa akcijom „Srbske časti“,  kao i snimka u kojem oni maloletnika u njegovoj kući u Nišu obaveštavaju da mu oduzimaju konja, uz obrazloženje da ga je tukao?

LSV

Gde su organi koji u ovoj zemlji treba da garantuju imovinsku i pravnu sigurnost svih građana?

Šta imaju da kažu na razgovor nasilnika i preplašenog dečaka?

Ništa? 

Ne rade vikendom?

Šta je sledeće nakon ovoga? Da „Srbska čast“ i njima slični zaplene nečiju kuću? Da proteruju ljude?

Sve to se dešava samo nekoliko dana nakon one sramote kada je Miša Vacić čitao spisak korisnika narodne kuhinje u Medveđi.

Jedina poznata konsekvenca zbog toga jeste postupak koji je pokrenuo poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i to - nadzora nad Crvenim krstom Srbije.

A Vacić? On je prešao je cenzus u Medveđi.

Krajnje je vreme da oni koji primaju platu od poreza građana ove zemlje prestanu da tolerišu bahatost, pretnje i ćutke posmatraju gaženje svih demokratskih i civilizacijskih vrednosti u ovoj zemlji od samozvanih „patriota“.

I da pokažu da nismo društvo kojim upravljaju horde huligana.

U suprotnom, biće potpuno jasno da se miljenicima Putinove administracije ovde prećutno dozvoljava stvaranje države u državi.


Sekretar
Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Vizi
Saopštenja | Subota, 25. 01. 2020. | Komentara: 0

Da li je moguće da Srbija ne može da proizvede kvalitetnu pšenicu?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da li je moguće da Srbija ne može da proizvede kvalitetnu pšenicu. Koristeći instituciju pitanja poslanika, ona je od Nedimovića zatražila i odgovore na pitanja zašto naše brašno ne valja i zašto imamo nekvalitetno seme. 
Saopštenja | Petak, 24. 01. 2020. | Komentara: 0

Da sa evroparlamentarcima pronađemo nova rešenja za decentralizaciju

U Novom Sadu je u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine sa radom započela  međunarodna konferencija "Uloga regija u evropskim integracijama" na kojoj učestvuju  predstavnici političkih partija okupljenih u Evropsku slobodnu alijansu (EFA), političku grupaciju u Evropskom parlamentu koja okuplja regionalističke partije.
Saopštenja | Četvrtak, 23. 01. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinskoj vlasti Vojvodina utešna nagrada dok čekaju beogradske funkcije

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da uprkos obećanjima, pokrajinski premijer nije uradio ništa. On je na tribini Vojvođanskog fronta rekao da je sadašnja pokrajinska vlast mnogo šta obećavala, a nije uradila ništa jer je njima Vojvodina utešna nagrada dok čekaju mesto u Beogradu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook