Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2019. | Komentara: 0

Šta će država preduzeti protiv Srbske časti?

Novi Sad, 16. septembar 2019 - Vikend je prošao a javnost u Republici Srbiji nije dobila odgovor na pitanje odakle pravo izvesnoj, očito paravojnoj organizaciji, da nekome uđe u kuću i uzima pravdu u svoje ruke. 

Šta su nadležni državni organi konkretno preduzeli u vezi sa akcijom „Srbske časti“,  kao i snimka u kojem oni maloletnika u njegovoj kući u Nišu obaveštavaju da mu oduzimaju konja, uz obrazloženje da ga je tukao?

LSV

Gde su organi koji u ovoj zemlji treba da garantuju imovinsku i pravnu sigurnost svih građana?

Šta imaju da kažu na razgovor nasilnika i preplašenog dečaka?

Ništa? 

Ne rade vikendom?

Šta je sledeće nakon ovoga? Da „Srbska čast“ i njima slični zaplene nečiju kuću? Da proteruju ljude?

Sve to se dešava samo nekoliko dana nakon one sramote kada je Miša Vacić čitao spisak korisnika narodne kuhinje u Medveđi.

Jedina poznata konsekvenca zbog toga jeste postupak koji je pokrenuo poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i to - nadzora nad Crvenim krstom Srbije.

A Vacić? On je prešao je cenzus u Medveđi.

Krajnje je vreme da oni koji primaju platu od poreza građana ove zemlje prestanu da tolerišu bahatost, pretnje i ćutke posmatraju gaženje svih demokratskih i civilizacijskih vrednosti u ovoj zemlji od samozvanih „patriota“.

I da pokažu da nismo društvo kojim upravljaju horde huligana.

U suprotnom, biće potpuno jasno da se miljenicima Putinove administracije ovde prećutno dozvoljava stvaranje države u državi.


Sekretar
Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Vizi
Saopštenja | Četvrtak, 17. 10. 2019. | Komentara: 0

Ako su taksisti dobili šta su hteli, jel onda i Vojvođani da dođu da blokiraju saobraćaj u Beogradu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je poslednji slučaj sa protestom taksista u Beogradu na najočigledniji način, u praksi, pokazao naopaku državnu politiku favorizacije Beograda i njegovih tema u odnosu na druge delove zemlje, na šta LSV ukazuje godinama.
Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Saopštenja | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Kikinđani plaćaju da im bude toplo

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda i šef odborničke grupe LSV u gradskoj skupštini Miroslav Grujić, u ime svih odbornika LSV, predao je juče predsednici Skupštine grada predlog za izmenu Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook